Siergrindvloeren
siergrind2


Een siergrindvloer of wandtapijt bestaat uit miljoenen gekleurde grindkorreltjes die met epoxyhars gemengd worden en vervolgens door RHEDAAL bouw tot een vlakke en naadloze vloer verwerkt worden. 
Om aan ieders smaak en aan iedere toepassing tegemoet te komen hebben wij een uitgebreide keuze aan grindkorrels en een waaier van meer dan duizend kleuren ontwikkeld.
Voor wie creatief wil zijn en een persoonlijk cachet wil geven aan zijn omgeving kunnen de siergrindkorrels naar eigen believen en inzicht nog gemengd worden tot een eigen kleurencombinatie verwerkt worden.
Het siergrind geeft een kleurrijk en persoonlijk accent aan uw vloer en zorgt voor optimale gezelligheid. 
Met een siergrindvloer combineert u de sfeer en de warmte van stoffen vloerbedekkingen met de praktische reinigingsmogelijkheden van tegels en de natuurlijke en stijlvolle uitstraling van parket.
Tevens is een siergrindvloer uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.
Ook kunt u een grindvloer aanbrengen over uw bestaande vloertegels, dus zonder hak,- en breekwerk binnen een dag een nieuwe vloer.
Een advies van ons is om de vloer te sealen, dat wil zeggen dat de open porië n worden opgevuld met een speciale kleurloze vuller, dit maakt uw vloer waterdicht en sterker. Schoonmaken van de vloer is nu eenvoudig, stofzuigen, dweilen en klaar!

Klik hier om een indruk te krijgen van de verkrijgbare kleuren.

Copyright (c) Rhedaal.nl 2017. All rights reserved